hurghada-wycieczki-opinie

Hurghada wycieczki – Opinie

Nasi drodzy turyści jeśli byliście z nami na wycieczkach z Hurghady zachęcamy do wystawienia nam opinii. Podzielcie się proszę wrażeniami z osobami, które odwiedzają naszą stronę pierwszy raz i chcieliby wiedzieć, czy warto korzystać z wycieczek z El Sahel Travel.

Niskie ceny, które oferujemy, zwłaszcza w porównaniu z cenami wycieczek u rezydentów biur podróży, powodują, że wiele osób obawia się, że jakość wycieczek będzie również nie najlepsza.

Napiszcie proszę czy byliście zadowoleni, czy podobała Wam się jakość obsługi, czy przewodnicy są kompetentni, czy polecilibyście El Sahel Travel swoim znajomym, i czy chętnie skorzystacie z naszych usług ponownie.

Z góry dziękujemy za wszystkie opinie!

Wymagane

Jaka jest Twoja opinia na temat wycieczek z Hurghady z El Sahel Travel?

Opinie naszych turystów:

Podczas tygodniowego pobytu w rejonie

Podczas tygodniowego pobytu w rejonie MAKADI (czyli ok.30 km od Hurghady) byłyśmy z córką na 2 wycieczkach z El Sahel Travel-do Kairu(trwała niemal dobę,bo długi przejazd autokarem -wygodnym,spałyśmy ) i na popoludniowym zwiedzaniu Hurghady. Obie wycieczki godne polecenia-zorganizowane profesjonalnie. Bogaty program,ale wszystko odbywało się w dobrym tempie -bez nerwowego pośpiechu. W Kairze nasza autokarową grupa podzieliła się na 3 (polską,niemiecką i rosyjską) i każda zwiedzała że swoim przewodnikiem. W autokarze cały czas towarzyszył nam pilot. Nie było żadnego problemu z odebraniem/dowiezieniem nas do odległego hotelu. Kontakt z biurem był doskonały,a informacje udzielane przez Martę rzeczowe i wyczerpujące. W ogóle Marta to wspaniała osoba -otwarta,sympatyczna i bardzo przyjazna,przy pełnym profesjonaliźmie.
Żałuję jedynie,że będąc 7 razy w Egipcie,dopiero tym razem zdecydowałam się na wycieczki z EL SAHEL TRAVEL,a i teraz robiłam to z pewną obawą,bo nie wierzyłam,że za tak NISKĄ cenę JAKOŚĆ usługi będzie na dobrym poziomie. Obawy okazały się całkowicie bezpodstawne. JAKOSĆ BYŁA NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE….
Jeśli wycieczki w Egipcie to TYLKO Z EL SAHEL TRAVEL.
Polecam gorąco. Sobie też życzę jeszcze wielu wycieczek z nimi.
Najlepiej wkrótce.

Beata
25 lutego, 2020

Wycieczki z biurem El Sahel

Wycieczki z biurem El Sahel – profesjonalne. Wszystko zgodnie z opisem. Przewodnicy świetnie mówią po polsku. Byliśmy sporą grupą i każdy z nas był zadowolony. Skorzystaliśmy z wycieczki do Kairu, Luksoru i po Hurghadzie, a znajomi też z nurkowania. Wszystko super. Marta sympatyczna, pokazała nam zakątki Hurghady, opowiedziała o obyczajach. 🙂 Znajomi w ostatniej chwili skorzystali z wycieczki na safari od „naganiacza” w hotelu i żałowali. Polecamy biuro i sympatyczną Martę- nie ma się czego obawiać i nie warto przepłacać ureydenta!
Pozdrawiamy Martę i Egipt!

Joanna
23 lutego, 2020

Wycieczki z Państwa firmą są

Wycieczki z Państwa firmą są wyjątkowe . Zarówno w Luksorze jak i na Giftun island było super. Czuliśmy się komfortowo i bezpiecznie zwiedzanie świątyń i grobowców na długo zostanie w naszym sercu i pamięci ,a Giftun island Hurghada to piękna wyspa lazur wody jest tak przepiękny i wyjątkowy . Wszystko zorganizowane Perfect serdecznie polecam wszystkim El Sahel Travel

Dorota
22 lutego, 2020

Kontakt z organizatorem wycieczek doskonały.

Kontakt z organizatorem wycieczek doskonały. Przewodnicy świetni,ceny dużo niższe niż u rezydenta.
Polecam

Paweł
22 lutego, 2020

Znakomita organizacja, wspaniali przewodnicy i

Znakomita organizacja, wspaniali przewodnicy i opiekunowie, konkurencyjne ceny. Bardzo serdecznie polecamy!

Patka
20 lutego, 2020

Profesjonalnie zorganizowane wycieczki w przystępnej

Profesjonalnie zorganizowane wycieczki w przystępnej cenie. Takiej wycieczki jak w El Sahel nie zorganizuje Wam żaden rezydent. Doskonale przygotowani przewodnicy. Wszystko w języku polskim z entuzjastycznym podejściem do turysty, w szczególności polecamy dla rodzin z dziećmi. Super safari i rejs na wyspę Oragne że snorkowaniem na prawdziwych rafach. Bezpiecznie i profesjonalnie.

PiotrZi
14 lutego, 2020

Witam Byliśmy z biurem na

Witam
Byliśmy z biurem na wycieczce w Luksor wszystko zorganizowane na najwyższym poziomie
Poznaliśmy ciekawą historię Egiptu poznaliśmy miejsca niesamowicie ciekawe
Przewodnik rewelacja niesamowita wiedzą
Polecamy biuro na wyprawy po Egipcie

Damian
6 lutego, 2020

Super wycieczki. świetnie zorganizowane .Polsko

Super wycieczki. świetnie zorganizowane .Polsko jezyczny przewodnik naprawde plecam . Wyprawa do Hurgady w towarzystwie Pani Marty naprawdę niesamowitą . Polecam i pozdrawiam

Krzysztof
30 stycznia, 2020

Jeśli szukasz profesjonalnego organizatora wycieczek

Jeśli szukasz profesjonalnego organizatora wycieczek w Egipcie, idealnie trafiłeś. Polecamy tę niesamowitą firmę! Byliśmy z mężem na trzech wycieczkach (Kair, safari, zwiedzanie Hurghady), które zapewniły nam niezapomniane przeżycia. To oczywiście zasługa naszych elokwentnych przewodników- otwartej, uśmiechniętej, dowcipnej Marty; jej męża, uczynnego Bassama i zakręconego Sama. Szczególne podziękowania należą się Marcie, która, by pomóc nam w problemach związanych z zakwaterowaniem w hotelu, bezinteresownie poświęciła nam swój prywatny czas. ❤️🙂👍🙂

IWONA
30 stycznia, 2020

Szybki kontakt , bezproblemowe złożenie

Szybki kontakt , bezproblemowe złożenie i przyjęcie oferty i znakomite wycieczki . Były trzy (quady , nurkowanie i wycieczka po mieście ). Wszystkie punktualne ! Marta jest rzeczowa , miła i bardzo profesionalna ! Wycieczki sprawiły
dużo frajdy ! POLECAM ! ! !

Aleksander
27 stycznia, 2020

Polecam wycieczki organizowane przez p.Martę.Bardzo

Polecam wycieczki organizowane przez p.Martę.
Bardzo dobry kontakt, rzetelne , cierpliwie podawane informacje, dobra organizacja, konkurencyjne ceny.
Zapewnione poczucie bezpieczeństwa od początku do końca.
Wycieczka z Hurghady do Kairu – wyczerpująca ale równocześnie niezwykle bogata (muzeum, rejs po Nilu, piramidy, przejażdżka na wielbłądach, perfumeria) – warta poświęcenia czasu.
Wyprawa na Orange Beach – niesamowite wrażenia , kumulacja atrakcji (banan, kanapa, snurkowanie, plażowanie), piękne zdjęcia.

Marta
27 stycznia, 2020

Błyskawiczny kontakt, konkretne informacje! Zdecydowaliśmy

Błyskawiczny kontakt, konkretne informacje! Zdecydowaliśmy się na wycieczkę do Luxoru i byliśmy bardzo zadowoleni:-) fajny lokalny przewodnik (mówiący po polsku), dzielący się wieloma interesującymi informacjami. Miejsce warte zobaczenia, szczególnie poza sezonem;-) POLECAMY SERDECZNIE!

Kasia
25 stycznia, 2020

Pełna opieka i rzetelne informacje

Pełna opieka i rzetelne informacje podane przed wycieczka, w trakcie jak również po powrocie pozwalające czuć się od początku do końca bezpiecznie i doinformwanym.

Damian
25 stycznia, 2020

Gorąco polecam. Super kontakt, przemili

Gorąco polecam. Super kontakt, przemili ludzie z poczuciem humoru. Pełen profesjonalizm!!!

Krystyna
18 stycznia, 2020

Gorąco polecam! Byliśmy z Marta

Gorąco polecam! Byliśmy z Marta na wycieczce w Hurghadzie. Marta pokazała nam fajne zakątki miasta i nie mówią tu o samej komercji ale codziennym życiu miastowych. Sok z bambusa REWELKA – ciekawy smaczek 😉
A odwiedziny w lokalnej piekarni… Musicie sami się przekonać – a to możecie za pomocą El Sahel Travel 😉

Daniel
17 stycznia, 2020

Super !!!Piramidy, rewelacyjna organizacja, super

Super !!!
Piramidy, rewelacyjna organizacja, super kontakt z biurem. Polskojęzyczny przewodnik, przy wyjazdach z dziećmi NIEOCENIONY atut ! Sprawnie, sympatycznie. BRAWO !!!
Serdecznie i z całą odpowiedzialnością polecamy !
Ponadto szeroki wybór innych wycieczek/atrakcji. Fantastyczne ceny.
Krystian, Aga i Kuba

Krystian
13 stycznia, 2020

Gorąco polecam usługi biura EL

Gorąco polecam usługi biura EL SAHEL TRAVEL. Kontakt z p. Martą przez Whats app zarówno w Polsce jak i już na miejscu w Egipcie był szybki i bezproblemowy. Wypoczywalismy w Marsa Alam i wybraliśmy wycieczkę do Luksoru. Po zabytkach tego miasta oprowadzał nas egipski przewodnik (którego imienia niestety nie pamiętam), mówił po polsku lepiej niż nie jeden Polak. Znał świetnie historię Egiptu, którą przekazywał w sposób tak przystępny i ciekawy, że nawet nasza 11 letnia córka słuchała z zaciekawieniem. Naprawdę serdecznie polecam to biuro. Już planujemy kolejny wyjazd do Egiptu i na pewno skorzystamy z usług EL SAHEL TRAVEL. Dziękujmy i pozdrawiamy Joanna, Janusz i Julia

JOANNA
6 stycznia, 2020

Byłem w tym roku na

Byłem w tym roku na początku tego roku.Musze przyznać że jestem bardzo zadowolony.Bardzo dobry kontakt przy rezerwacji.Wspaniala wycieczka .Byłem w Kairze i Luksorze wraz z córką i jesteśmy bardzo zadowoleni.Przewodnicy kompetentni o dużej wiedzy.Tak samo cena w porównaniu z innymi biurami bardzo fajna.Goraco Polecam Darek

Dariusz
25 grudnia, 2019

Sahel Travel w osobie Pani

Sahel Travel w osobie Pani Marty.
Naprawdę warto. Tanio, solidnie, profesjonalnie. Byłem z żoną z Sahel Travel w Kairze, Luksorze i na nurkowanie. Wszystko sprawnie zorganizowane. Pełne zadowolenie. Szczególne podziękowania dla przewodnika Samuela. Świetny, ogromna wiedza z historii Egiptu, do tego profesjonalny opiekun i organizator. Taniej niż u rezydenta a program taki sam. Z pełnym przekonaniem wraz z żoną polecamy to biuro. Dziękuję P.Marto, shukraan Samuelu.
Mirek i Karolina

Mirek
12 grudnia, 2019

Gorąco polecam wycieczki za pośrednictwem

Gorąco polecam wycieczki za pośrednictwem Marty .Rewelacyjny stosunek ceny do jakosci usług 🙂 Wycieczka objazdowa po Hurghadzie niezapomniana .Marta i jej maz bardzo sympatyczni ,widac ze nie ma cisnienia na zarabianie ,wrecz przeciwnie zauwazylismy przyjemnosc z dostarczania wczasowiczom milych wrazen .Polecam wszystkim !

Norbert
29 listopada, 2019

Ja się zastanawiałem, Wy się

Ja się zastanawiałem, Wy się zastanawiacie i kolejni też będą się zastanawiać czy warto czy cena rzeczywiście odpowiednia (od biur podróży/rezydentów ceny kosmiczne) a na miejscu…serio chciałoby się Wam na miejscu chodzić, szukać, negocjować itp ? W Elshel-Travel mamy najprościej jak tylko się da. Messanger/Facebook czy inne komunikatory i tak! wszystko, wszystko załatwimy takim prostym sposobem. Po drugiej stronie mamy polkę, Martę, która nie chce nas ograbić a sprawić by wakacje były wymarzone. Pomaga i „jest z nami” przez cały pobyt w Egipcie. To duże wsparcie bo mamy osobę, na którą można liczyć ! Także to nie tylko biuro i wycieczki. My skorzystaliśmy z wyjazdów do Kairu, do Luxoru, zwiedzanie Hurghady oraz nurkowanie i z każdej wycieczki wracaliśmy z uśmiechem na twarzy. Teraz żałujemy, że jeszcze jakąś wycieczkę mogliśmy wcisnąć 🙂 Szczerze, polecam to biuro. Nie ma się czego bać.
Zwiedzać, biegać, latać, pływać, a nie tylko w hotelu wypoczywać :))

Sławek
31 października, 2019

Bardzo polecam P. Martę!!! Skontaktowałam

Bardzo polecam P. Martę!!! Skontaktowałam się z P. Martą przez fb już w Polsce przed wyjazdem. Skorzystaliśmy z dwóch wycieczek. Łódź podwodna i quady safari. W Egipcie kontaktowałam się telefonicznie z recepcji w hotelu. Byliśmy w hotelu Sindbad i bez problemu i za darmo wykręcali nam nr tel do P.Marty. Pomocna i życzliwa osoba. Super wycieczki!!! Niezapomniane wrażenia. Następnym razem na pewno skorzystamy też z elsahel travel. Jeżeli ktoś jest pierwszy raz w Egipcie ( ja byłam drugi ) to P. Marta wszystko dokładnie wytłumaczy nie ma się czego obawiać. Ja osobiście nie znam żadnego języka obcego i bałam się czy cokolwiek będę rozumiała, ale P. Marta dokładnie wytłumaczył w którym miejscu mamy czekać itd. POLECAM!!!!!

Katarzyna
26 października, 2019

Pierwszy raz byliśmy cała rodziną

Pierwszy raz byliśmy cała rodziną w Egipcie przełom (czerwiec/lipiec 2019).
Szukając informacji na temat Egiptu oraz co warto zobaczyć trafiłem na stronę Pani Marty. Tu trzeba zauważyć, iż kontakt był doskonały jeszcze zanim udaliśmy się do Egiptu. Każde moje pytanie lub wątpliwość były rozwiewane zaraz po zadaniu pytania (ja korzystałem z Messengera).
Po dotarciu na miejscu Pani Marta znalazła także czas, żeby się z nami spotkać przy hotelu w Hurghadzie. Tam uzyskaliśmy dodatkowe informacje dotyczących wycieczek fakultatywnych.
Po uzgodnieniu wszystkiego zdecydowaliśmy się, iż wybieramy wycieczkę do Kairu oraz dla całej rodziny wyprawę na Quady.
Wszystko było zgodnie z tym co napisane. Pełen profesjonalizm na wycieczce do Kairu ale szczególne uznanie należą się Panu o imieniu Bassen, który opiekował się naszą rodzina na wyprawie quadami na pustynie. Super kontakt z każdym oraz szczególnie z dziećmi, a muszę powiedzieć, że z nami na wyprawę zabraliśmy syna w wieku 6 lat. Syn był mega szczęśliwy.
Tu trzeba także zauważyć, iż ceny są dużo niższe niż u rezydenta, jednak nie ma to żadnego wpływu na poziom wycieczek.
Szczerze polecam każdemu, kto chce zobaczyć oraz poznać Egipt. 🙂

Robert
9 lipca, 2019

W tym roku po raz

W tym roku po raz pierwszy wybrałyśmy się z siostrą do Egiptu na szybki, bo tylko tygodniowy, urlop. Dzięki wsparciu Waszego biura był to doskonale zaplanowany i niezapomniany pobyt. Cały czas i w każdej sytuacji miałyśmy wsparcie Marty…Marta jesteś niesamowita!!!
Biuro oferuje bardzo szeroki wachlarz wycieczek fakultatywnych, spośród których każdy znajdzie coś dla siebie. My akurat wybrałyśmy wycieczki na nurkowanie, Saharę wraz ze zwiedzaniem wioski Beduinów oraz Luxor z dodatkową wycieczką na Bananową Wyspę. Gdy tylko decydowałyśmy się na wycieczkę, od razu otrzymywałyśmy od Marty pomocne informację jak się ubrać, co ze sobą zabrać itp. Podczas każdej wycieczki miałyśmy zapewnionego przewodnika, który mówił po polsku, wiec nie było problemow komunikacyjnych. Atmosfera była na prawdę magiczna.
Korzystałam już z wielu firm turystycznych w różnych zakątkach świata, ale nigdzie nie spotkałam się z taką obsługą i wsparciem jak w El Sahel Travel. Bardzo dziękujemy, trzymajcie tak dalej!!! Będziemy Was polecać. Marta jesteś wspaniała, dziękujemy za wszystko i do zobaczenia wkrótce…już planujemy kolejną wizytę 🙂

Joanna
8 kwietnia, 2019

PERFEKCYJNE BIURO Byliśmy z biurem

PERFEKCYJNE BIURO
Byliśmy z biurem El Sahel Travel na wycieczce w Luksorze. Wszystko na piatkę, pan przewodnik posiada ogromną wiedzę o Egipcie, którą przekazał nam w bardzo ciekawy sposób i
do tego czysto po polsku . Wycieczka bardzo ciekawa i dobrze zorganizowana i dużo tańsza niż propozycje innych biur. Pani Marta wspaniala osoba z którą jest bardzo dobry kontakt. Serdecznie polecam oferty tego biura. Ja przy kolejnym pobycie w Egipcie na pewno skorzystam. Pozdrawiam Agnieszka.

Agnieszka
7 kwietnia, 2019

Z ręką na sercu polecam

Z ręką na sercu polecam wycieczki organizowane przez to biuro. Byliśmy w czwórkę na święta Bożego Narodzenia w MarsaAlam. Szybki kontakt z Panią Martą i wycieczka do Luxoru zarezerwowana. Dla porównania dodam że rok temu byliśmy na takiej samej wycieczce wykupionej u rezydenta. Został nam wielki niedosyt i dla tego pojechaliśmy ponownie. Wszystko poszło bardzo sprawnie transfer o umówionym czasie. Przewodnik który nam towarzyszył cudowny z ogromną wiedzą. A cena duuużo niższa niż u rezydenta. Ja napewno będę korzystała z Waszych ofert i będę polecała wszystkim w koło. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Wioletta Rangotis

Wioletta
25 stycznia, 2019

GODNI POLECENIA. Byliśmy w Hurghadzie

GODNI POLECENIA. Byliśmy w Hurghadzie cztery razy, za każdy razem korzystaliśmy z tego biura. Wycieczki tak wspaniałe, że z niektórych korzystaliśmy kilkakrotnie.My jak i nasze dzieci zadowoleni na maxa. Marta wspaniała kobieta pomocna we wszystkim. Polecamy.

Żaneta
23 stycznia, 2019

Wycieczki na wysokim poziomie.Marta to

Wycieczki na wysokim poziomie.Marta to osoba bardzo kompetentna i odpowiedzielna.Skorzystalismy w styczniu 2019 z trzech wycieczek: snorking,quad safari i City Hurghada- wszystkie były MEGA.

Małgorzata
23 stycznia, 2019

Polecam! Polecam! Bylismy z tym

Polecam! Polecam! Bylismy z tym biurem w Luksorze. O czasie odebrani z hotelu. Wygodnym autobusem dojechaliśmy do Luksoru. Tam zwiedzilismy wszystko co jest w programie z polskojęzycznym przewodnikiem. Przewodnik super. Wszystko zalatwiał sprawnie. Pięknie nam wszystko opowiedział nie tylko o Luksorze ale tez o życiu codziennym w Egipcie. I to z humorem. Wspaniała wycieczka na wyspę bananową i te przepyszne owoce. I ta cena!!! Myslę że u rezydenta zapłaciłabym za 1 osobę tyle co tu za dwie. Nie zastanawiajcie się tylko korzystajcie. Byliśmy też na wycieczce po Hurghadzie. Marta pokazała nam wszystkie ważne miejsca, opowiedziała o historii Hurghady i życiu codziennym. Pomogła nam zrobić zakupy. Pokazała nam dwie różne Hurghady. Zabrała nas na sok z trzciny cukrowej. Marta dziękujemy! Jesteś super. Wszystko załatwilismy przez messengera. Naprawdę nie zastanawiajcie się. Korzystajcie z tego biura. Będziecie zadowoleni i bogatsi o kilkadziesiąt dolarów na inne przyjemności.

Alina
22 stycznia, 2019

Profesjonalne podejście, wycieczki na najwyższym

Profesjonalne podejście, wycieczki na najwyższym poziomie pomoc przy wyborze. Jednym slowem nie mogliśmy trafić lepiej, jesteśmy bardzo zadowoleni i z czystym sumieniem POLECAMY!!! Luxor, wycieczka po Hurghadzie oraz nurkowanie to wycieczki z których skorzystaliśmy a Marta to bardzo pozytywna i otwarta osoba która służy pomocą nawet prywatnie gdy jest taka potrzeba. Dziękujemy BARDZO ?

Justyna
22 stycznia, 2019

Super wycieczka do Luxoru.Nurkowanie super

Super wycieczka do Luxoru.
Nurkowanie super atrakcja i zwiedzanie Hurghady z Martą na najwyższym poziomie . Polecam

Jacek
22 stycznia, 2019

Było super, byliśmy w 6

Było super, byliśmy w 6 na 3 wycieczkach. LUKSOR PO HURGHADZIE I NURKOWANIE polecam wszystkim. Wszystko bardzo profesjonalnie i interesująco. Gorąco polecam ?

Klaudia
22 stycznia, 2019

Byłam z El Sahel Travel

Byłam z El Sahel Travel na 3 wycieczkach – do Kairu, Luksoru i na zwiedzaniu Hurghady. Wszystkie wycieczki na super poziomie. Przewodnicy interesująco opowiadali. Wycieczki do Kairu i Luksoru odbyły sie autokarami. Polecam wszystkim !

Kasia
22 stycznia, 2019