Wycieczki fakultatywne z Hurghady – Opinie

Nasi drodzy turyści jeśli byliście z nami na wycieczkach z Hurghady zachęcamy do wystawienia nam opinii. Podzielcie się proszę wrażeniami z osobami, które odwiedzają naszą stronę pierwszy raz i chcieliby wiedzieć, czy warto korzystać z wycieczek z El Sahel Travel.

Niskie ceny, które oferujemy, zwłaszcza w porównaniu z cenami wycieczek u rezydentów biur podróży, powodują, że wiele osób obawia się, że jakość wycieczek będzie również nie najlepsza.

Napiszcie proszę czy byliście zadowoleni, czy podobała Wam się jakość obsługi, czy przewodnicy są kompetentni, czy polecilibyście El Sahel Travel swoim znajomym, i czy chętnie skorzystacie z naszych usług ponownie.

Z góry dziękujemy za wszystkie opinie!

Dodaj opinię

Opinie naszych klientów:

Byłam z El Sahel Travel na 3 wycieczkach – do Kairu, Luksoru i na zwiedzaniu Hurghady. Wszystkie wycieczki na super poziomie. Przewodnicy interesująco opowiadali. Wycieczki do Kairu i Luksoru odbyły sie autokarami. Polecam wszystkim !
Kasia
22-01-2019
Było super, byliśmy w 6 na 3 wycieczkach. LUKSOR PO HURGHADZIE I NURKOWANIE polecam wszystkim. Wszystko bardzo profesjonalnie i interesująco. Gorąco polecam
Klaudia
22-01-2019
Super wycieczka do Luxoru. Nurkowanie super atrakcja i zwiedzanie Hurghady z Martą na najwyższym poziomie . Polecam
Jacek
22-01-2019
Profesjonalne podejście, wycieczki na najwyższym poziomie pomoc przy wyborze. Jednym slowem nie mogliśmy trafić lepiej, jesteśmy bardzo zadowoleni i z czystym sumieniem POLECAMY!!! Luxor, wycieczka po Hurghadzie oraz nurkowanie to wycieczki z których skor
Justyna
22-01-2019
Polecam! Polecam! Bylismy z tym biurem w Luksorze. O czasie odebrani z hotelu. Wygodnym autobusem dojechaliśmy do Luksoru. Tam zwiedzilismy wszystko co jest w programie z polskojęzycznym przewodnikiem. Przewodnik super. Wszystko zalatwiał sprawnie. Piękni
Alina
22-01-2019
Wycieczki na wysokim poziomie.Marta to osoba bardzo kompetentna i odpowiedzielna.Skorzystalismy w styczniu 2019 z trzech wycieczek: snorking,quad safari i City Hurghada- wszystkie były MEGA.
Małgorzata
23-01-2019
GODNI POLECENIA. Byliśmy w Hurghadzie cztery razy, za każdy razem korzystaliśmy z tego biura. Wycieczki tak wspaniałe, że z niektórych korzystaliśmy kilkakrotnie.My jak i nasze dzieci zadowoleni na maxa. Marta wspaniała kobieta pomocna we wszystkim. Polec
Żaneta
23-01-2019
Z ręką na sercu polecam wycieczki organizowane przez to biuro. Byliśmy w czwórkę na święta Bożego Narodzenia w MarsaAlam. Szybki kontakt z Panią Martą i wycieczka do Luxoru zarezerwowana. Dla porównania dodam że rok temu byliśmy na takiej samej wycieczce
Wioletta
25-01-2019
PERFEKCYJNE BIURO Byliśmy z biurem El Sahel Travel na wycieczce w Luksorze. Wszystko na piatkę, pan przewodnik posiada ogromną wiedzę o Egipcie, którą przekazał nam w bardzo ciekawy sposób i do tego czysto po polsku . Wycieczka bardzo ciekawa i dobrze z
Agnieszka
07-04-2019
W tym roku po raz pierwszy wybrałyśmy się z siostrą do Egiptu na szybki, bo tylko tygodniowy, urlop. Dzięki wsparciu Waszego biura był to doskonale zaplanowany i niezapomniany pobyt. Cały czas i w każdej sytuacji miałyśmy wsparcie Marty…Marta jesteś niesa
Joanna
08-04-2019
Pierwszy raz byliśmy cała rodziną w Egipcie przełom (czerwiec/lipiec 2019). Szukając informacji na temat Egiptu oraz co warto zobaczyć trafiłem na stronę Pani Marty. Tu trzeba zauważyć, iż kontakt był doskonały jeszcze zanim udaliśmy się do Egiptu. Każde
Robert
09-07-2019
Bardzo polecam P. Martę!!! Skontaktowałam się z P. Martą przez fb już w Polsce przed wyjazdem. Skorzystaliśmy z dwóch wycieczek. Łódź podwodna i quady safari. W Egipcie kontaktowałam się telefonicznie z recepcji w hotelu. Byliśmy w hotelu Sindbad i bez pr
Katarzyna
26-10-2019
Ja się zastanawiałem, Wy się zastanawiacie i kolejni też będą się zastanawiać czy warto czy cena rzeczywiście odpowiednia (od biur podróży/rezydentów ceny kosmiczne) a na miejscu…serio chciałoby się Wam na miejscu chodzić, szukać, negocjować itp ? W Elshe
Sławek
31-10-2019
Gorąco polecam wycieczki za pośrednictwem Marty .Rewelacyjny stosunek ceny do jakosci usług ? Wycieczka objazdowa po Hurghadzie niezapomniana .Marta i jej maz bardzo sympatyczni ,widac ze nie ma cisnienia na zarabianie ,wrecz przeciwnie zauwazylismy przyj
Norbert
29-11-2019
Sahel Travel w osobie Pani Marty. Naprawdę warto. Tanio, solidnie, profesjonalnie. Byłem z żoną z Sahel Travel w Kairze, Luksorze i na nurkowanie. Wszystko sprawnie zorganizowane. Pełne zadowolenie. Szczególne podziękowania dla przewodnika Samuela. Świet
Mirek
12-12-2019
Byłem w tym roku na początku tego roku.Musze przyznać że jestem bardzo zadowolony.Bardzo dobry kontakt przy rezerwacji.Wspaniala wycieczka .Byłem w Kairze i Luksorze wraz z córką i jesteśmy bardzo zadowoleni.Przewodnicy kompetentni o dużej wiedzy.Tak samo
Darek
25-12-2019
Gorąco polecam usługi biura EL SAHEL TRAVEL. Kontakt z p. Martą przez Whats app zarówno w Polsce jak i już na miejscu w Egipcie był szybki i bezproblemowy. Wypoczywalismy w Marsa Alam i wybraliśmy wycieczkę do Luksoru. Po zabytkach tego miasta oprowadzał
Joanna
06-01-2020
Super !!! Piramidy, rewelacyjna organizacja, super kontakt z biurem. Polskojęzyczny przewodnik, przy wyjazdach z dziećmi NIEOCENIONY atut ! Sprawnie, sympatycznie. BRAWO !!! Serdecznie i z całą odpowiedzialnością polecamy ! Ponadto szeroki wybór innych
Krystian
13-01-2020
Gorąco polecam! Byliśmy z Marta na wycieczce w Hurghadzie. Marta pokazała nam fajne zakątki miasta i nie mówią tu o samej komercji ale codziennym życiu miastowych. Sok z bambusa REWELKA – ciekawy smaczek ? A odwiedziny w lokalnej piekarni… Musicie sami s
Daniel
17-01-2020
Gorąco polecam. Super kontakt, przemili ludzie z poczuciem humoru. Pełen profesjonalizm!!!
Krystyna
18-01-2020
Pełna opieka i rzetelne informacje podane przed wycieczka, w trakcie jak również po powrocie pozwalające czuć się od początku do końca bezpiecznie i doinformwanym.
Damian
05-01-2020
Błyskawiczny kontakt, konkretne informacje! Zdecydowaliśmy się na wycieczkę do Luxoru i byliśmy bardzo zadowoleni:-) fajny lokalny przewodnik (mówiący po polsku), dzielący się wieloma interesującymi informacjami. Miejsce warte zobaczenia, szczególnie poza sezonem;-) POLECAMY SERDECZNIE!
Kasia
25-01-2020
Polecam wycieczki organizowane przez p.Martę. Bardzo dobry kontakt, rzetelne , cierpliwie podawane informacje, dobra organizacja, konkurencyjne ceny. Zapewnione poczucie bezpieczeństwa od początku do końca. Wycieczka z Hurghady do Kairu – wyczerpująca ale równocześnie niezwykle bogata (muzeum, rejs po Nilu, piramidy, przejażdżka na wielbłądach, perfumeria) – warta poświęcenia czasu. Wyprawa na Orange Beach – niesamowite wrażenia , kumulacja atrakcji (banan, kanapa, snurkowanie, plażowanie), piękne zdjęcia.
Marta
27-01-2020
Szybki kontakt , bezproblemowe złożenie i przyjęcie oferty i znakomite wycieczki . Były trzy (quady , nurkowanie i wycieczka po mieście ). Wszystkie punktualne ! Marta jest rzeczowa , miła i bardzo profesionalna ! Wycieczki sprawiły dużo frajdy ! POLECAM ! ! !
Aleksander
27-01-2020
Jeśli szukasz profesjonalnego organizatora wycieczek w Egipcie, idealnie trafiłeś. Polecamy tę niesamowitą firmę! Byliśmy z mężem na trzech wycieczkach (Kair, safari, zwiedzanie Hurghady), które zapewniły nam niezapomniane przeżycia. To oczywiście zasługa naszych elokwentnych przewodników- otwartej, uśmiechniętej, dowcipnej Marty; jej męża, uczynnego Bassama i zakręconego Sama. Szczególne podziękowania należą się Marcie, która, by pomóc nam w problemach związanych z zakwaterowaniem w hotelu, bezinteresownie poświęciła nam swój prywatny czas. ❤️???
Iwona
30-01-2020
Super wycieczki. świetnie zorganizowane .Polsko jezyczny przewodnik naprawde plecam . Wyprawa do Hurgady w towarzystwie Pani Marty naprawdę niesamowitą . Polecam i pozdrawiam
Krzysztof
20-07-2020
Witam Byliśmy z biurem na wycieczce w Luksor wszystko zorganizowane na najwyższym poziomie Poznaliśmy ciekawą historię Egiptu poznaliśmy miejsca niesamowicie ciekawe Przewodnik rewelacja niesamowita wiedzą Polecamy biuro na wyprawy po Egipcie
Damian
20-07-2020
Profesjonalnie zorganizowane wycieczki w przystępnej cenie. Takiej wycieczki jak w El Sahel nie zorganizuje Wam żaden rezydent. Doskonale przygotowani przewodnicy. Wszystko w języku polskim z entuzjastycznym podejściem do turysty, w szczególności polecamy dla rodzin z dziećmi. Super safari i rejs na wyspę Oragne że snorkowaniem na prawdziwych rafach. Bezpiecznie i profesjonalnie.
PiotrZi
20-07-2020
Znakomita organizacja, wspaniali przewodnicy i opiekunowie, konkurencyjne ceny. Bardzo serdecznie polecamy!
Patka
20-07-2020
Kontakt z organizatorem wycieczek doskonały. Przewodnicy świetni,ceny dużo niższe niż u rezydenta. Polecam
Paweł
20-07-2020
Wycieczki z Państwa firmą są wyjątkowe . Zarówno w Luksorze jak i na Giftun island było super. Czuliśmy się komfortowo i bezpiecznie zwiedzanie świątyń i grobowców na długo zostanie w naszym sercu i pamięci ,a Giftun island Hurghada to piękna wyspa lazur wody jest tak przepiękny i wyjątkowy . Wszystko zorganizowane Perfect serdecznie polecam wszystkim El Sahel Travel
Dorota
20-07-2020
Wycieczki z biurem El Sahel – profesjonalne. Wszystko zgodnie z opisem. Przewodnicy świetnie mówią po polsku. Byliśmy sporą grupą i każdy z nas był zadowolony. Skorzystaliśmy z wycieczki do Kairu, Luksoru i po Hurghadzie, a znajomi też z nurkowania. Wszystko super. Marta sympatyczna, pokazała nam zakątki Hurghady, opowiedziała o obyczajach. ? Znajomi w ostatniej chwili skorzystali z wycieczki na safari od „naganiacza” w hotelu i żałowali. Polecamy biuro i sympatyczną Martę- nie ma się czego obawiać i nie warto przepłacać ureydenta! Pozdrawiamy Martę i Egipt!
Joanna
20-07-2020
Podczas tygodniowego pobytu w rejonie MAKADI (czyli ok.30 km od Hurghady) byłyśmy z córką na 2 wycieczkach z El Sahel Travel-do Kairu(trwała niemal dobę,bo długi przejazd autokarem -wygodnym,spałyśmy ) i na popoludniowym zwiedzaniu Hurghady. Obie wycieczki godne polecenia-zorganizowane profesjonalnie. Bogaty program,ale wszystko odbywało się w dobrym tempie -bez nerwowego pośpiechu. W Kairze nasza autokarową grupa podzieliła się na 3 (polską,niemiecką i rosyjską) i każda zwiedzała że swoim przewodnikiem. W autokarze cały czas towarzyszył nam pilot. Nie było żadnego problemu z odebraniem/dowiezieniem nas do odległego hotelu. Kontakt z biurem był doskonały,a informacje udzielane przez Martę rzeczowe i wyczerpujące. W ogóle Marta to wspaniała osoba -otwarta,sympatyczna i bardzo przyjazna,przy pełnym profesjonaliźmie. Żałuję jedynie,że będąc 7 razy w Egipcie,dopiero tym razem zdecydowałam się na wycieczki z EL SAHEL TRAVEL,a i teraz robiłam to z pewną obawą,bo nie wierzyłam,że za tak NISKĄ cenę JAKOŚĆ usługi będzie na dobrym poziomie. Obawy okazały się całkowicie bezpodstawne. JAKOSĆ BYŁA NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE…. Jeśli wycieczki w Egipcie to TYLKO Z EL SAHEL TRAVEL. Polecam gorąco. Sobie też życzę jeszcze wielu wycieczek z nimi. Najlepiej wkrótce.
Beata
20-07-2020
W Egipcie byliśmy z mężem pierwszy raz. Pomimo krótkiego pobytu, tylko tydzień, wykupiliśmy aż 4 wycieczki z El Sahel Travel. Jeszcze przed wylotem z kraju ustaliłam zszczegóły co i gdzie chcemy zwiedzać. Wszystkie wycieczki spełniły nasze oczekiwania zarówno pod względem ceny jak i wrażeń. Nie umiem pływać a odważyłam się na nurkowanie na pełnym morzu co było trochę szalone ale opieka i wsparcie Marty oraz instruktora spowodowało ze było to niesamowite przeżycie. Pełen profesjonalizm pod każdym względem. Biuro godne polecenia. Marta cudowna osoba z niesamowitym poczuciem humoru. Bardzo dziękujemy za wspólnie spędzony czas. Mimo mojego sceptycznego podejścia do wyjazdu do Egiptu, kraj ten okazał się bardzo przyjazny i bezpieczny. Na pewno tam jeszcze wrócimy.
Beata
20-07-2020
Dziękujemy za wspaniałe przeżycia, mieliśmy przyjemność być z wami w ostatnim tygodniu listopada 2019 w Kairze, Hurghadzie, Wyspie Utopia, Parasailingu i Safari quadami. Bardzo indywidualne podejście, świetny kontakt z przwodnikami. Serdecznie pozdrawiamy Martę i jej męża. Czuliśmy się bezpiecznie we wszystkich miejscach w których byliśmy. Bardzo atrakcyjne ceny i szeroki zakres wycieczek przy czym świetnie się bawiliśmy, ponieważ była fajna atmosfera. Przewodnicy doradzili nam gdzie i co kupować żeby nie przepłacać, w każdej chwili mogliśmy liczyć na kontakt z Martą w celu dogadania wszystkich szczegółów. Jeśli jeszcze raz będziemy w Egipcie to na pewno skorzystamy z waszych ofert. Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy. Mateusz, Magda, Mariusz, Krystyna.
Mateusz
20-07-2020
Niesamowita przygoda! Do konca nie wierzylam, ze naprawde zobacze delfiny, a nawet z nimi plywalam. Polecam wszystkim!
Julia
17-11-2017
7 dni to zdecydowanie za krotko na wakacje w Egipcie! Nie moglismy sie zdecydowac czy wybrac Luksor czy Kair, ale nie zaluje ze padlo na Luksor! Wspaniale widoki, niesamowita sprawa zobaczyc to wszytko na wlasne oczy!
Julia
19-11-2017
Pomimo niemłodego już wieku to była moja pierwsza wizyta w Egipcie. Postanowiłem wykorzystać ją w pełni. Pierwsze na mojej liście było pierwsze w życiu nurkowanie. Wspaniała sprawa. Polecam wszystkim. Zupełnie nie ma się czego bać, choć sam miałem pietra przed zejściem do wody. Widoki zapierające dech w piersiach
Jan
21-11-2017
Nie do końca wierzyłam, że to się wydarzy ? wycieczka zorganiziwana perfekcyjnie przemiła przewodnik Marta cały czas opiekowała się grupą na wycieczce i tak jak obiecała delfiny były. Jest to coś niesamowitego zobaczyc6 je w ich naturalnym środowisku a pływanie z nimi na pewno moja córka nie zapomni do końca życia. Gorąco polecam biuro w skali od 1 do 10 daje za całokształt 15?
Ania
11-02-2018
whatsApp